Beleggen via Optie24

Beleggen via Optie24

Wilt u leren beleggen via Optie24? In Nederland wordt Optie24 gezien als de marktleider in de online handel in binaire opties. U weet zeker dat u hier betrouwbaar, overzichtelijk en simpel kunt beleggen. Het platform is opgebouwd met de nieuwste financiële technologie en hierdoor wordt de betrouwbaarheid van de handel, maar ook transparantie van de informatie en de veiligheid van de tegoeden verzekerd. Er wordt bij Optie24 gewerkt met real time quotes en deze zijn altijd te controleren op onafhankelijke websites. Er wordt hier gebruik gemaakt van de officiële koers van de AEX. Het voordeel wat u gaat ervaren is dat het platform, maar ook de website van Optie24, 100% Nederlands zijn. Dit maakt het voor u om te beleggen via Optie24 een stuk eenvoudiger. Optie24 is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en daardoor zijn de gelden in uw account als belegger beschermd. Ze staan op een derde rekening, deze mogen door het bedrijf dan ook niet gebruikt worden.

Over Optie24

Het bedrijf Optie24 is in 2011 opgericht. Het richt zich echt op de Nederlandse markt en daardoor zijn ze ook in korte periode uitgegroeid tot de grootste en echte Nederlandse broker. De klantenservice staat zeven dagen in de week voor u klaar en vragen kunnen ook via de chat op de website worden gesteld. Ook de winsten die u kunt behalen met het beleggen via Optie24 worden snel aan u uitgekeerd. Iedere dag worden de uitbetalingen geregeld en vaak staan deze binnen een dag al op uw rekening.

Voordelen beleggen via Optie24

Het eerste voordeel wat u gaat ervaren als u bij Optie24 een account gaat openen, is dat u gratis kunt oefenen. Er is dan een speciale oefen account beschikbaar en dan hoeft u geen storting te doen. Het is wel aan te raden dat u eerst gaat oefenen, zodat u gewend raakt aan het beleggen via Optie24. Er zijn echter nog meer voordelen die u als belegger gaat ervaren, namelijk dat Optie24 is geregistreerd bij de AFM, dit geeft u meer vertrouwen en een veilig gevoel als u hier gaat beleggen. Daarnaast worden de uitbetalingen binnen 24 uur aan u uitgekeerd en is de klantenservice zeven dagen in de week bereikbaar, in het Nederlands.

Oefenaccount Optie24

Wanneer dat u de keuze maakt om de starten met beleggen via Optie24, dan is het raadzaam om eerst een oefenaccount aan te maken. Zo kunt u eerst kennismaken met het platform en kijken hoe het in zijn werk gaat. U gaat eerst bekijken welke strategie er bij u past en iedere handelaar heeft een eigen strategie. Het ligt er ook aan of dat u met veel geld wilt beleggen of dat u met kleine bedragen gaat werken. Hoe dan ook, u heeft altijd risico als u gaat beleggen via welke aanbieder dan ook. Maar het beleggen via Optie24 geeft u wel veel mogelijkheden om eerst te oefenen en om dan voor het echte werk te gaan.