Creditcard aanvragen

Wilt u graag een creditcard aanvragen? Dan is het belangrijk dat u gaat bekijken wat de mogelijkheden zijn. Geld lenen kost namelijk altijd geld. Wij informeren u 100% onafhankelijk welke creditkaarten er allemaal zijn en hoe dat u deze aan kunt vragen. U bent nergens toe verplicht, maar wij wijzen u er graag op waar u op moet letten. Verantwoord omgaan met geld is belangrijk.

Credit vormen 

Er zijn verschillende vormen van credit. We laten u graag kennismaken met een aantal creditvormen:

  • Visa World Card: dit is wereldwijd de meest populaire standaard Visa creditcard.
  • Mastercard Classic: dit is een erg betrouwbare creditcard die u dagelijks kunt gebruiken.
  • ANWB Visa Card: dit is een kaart speciaal voor leden van de ANWB.
  • American Express Green Card: een van de bekendere kaarten van American Express.
  • Prepaid Visa World Card: een goede prepaid card.

Er zijn nog meer creditvormen welke u af kunt sluiten, informeer bij de banken wat de opties zijn. Hieronder kunt u een creditcard aanvragen.

American Express
€0 - €65 per jaar
1e jaar gratis
Membership spaarprogramma
Toegang tot presale acties
Geld terug garantie
Aanvullende reisverzekering
 
ICS Creditcard
€35 per jaar
Bestedingslimiet tot €2.500
Welkomsbonus van €50
Gratis aankoopverzekering
Gratis aanvullende reisverzekering
Wereldwijd geaccepteerd
 
Bijenkorf Creditcard
€12,50 per jaar
Altijd 10% korting op cosmetica
Sparen met Bijenkorf punten
Profiteer van exclusieve kortingen
Tot 52 dagen rentevrij betalen
Wereldwijd geaccepteerd
 

Creditcard

Bij een creditcard gaat het over een universeel betaalmiddel. U betaalt altijd achteraf. Het verschil tussen de bankpas en een creditcard is dan ook dat het geld na gebruik van een bankpas direct van de rekening is afgeschreven en bij de creditcard vaak pas aan het eind van de maand. De betalingen met een creditcard kunnen op verschillende manieren worden geregeld. U kunt in de winkel bijvoorbeeld met een pincode betalen, online werkt het anders en dan kunt u vaak de gegevens van de kaart invullen en eventueel een wachtwoord (kan per site anders zijn).

Voordelen creditcards

Een creditcard kan voor u een goede uitkomst zijn. De voordelen van de creditcard op een rijtje:

  • Wereldwijd betalen is mogelijk met een creditcard.
  • Veilig online winkelen is mogelijk met een creditcard. Als u online iets hebt gekocht en uw bestelling is niet in orde, dan kunt u de betaling annuleren.
  • Er wordt achteraf betaald met een creditcard. Aan het einde van het maand worden alle aankopen die u heeft gedaan van uw rekening afgeschreven (dit kost u niets).
  • Er kan flexibel af worden gelost. De maandelijkse betalingen mag u soms in delen terug betalen. Daarover moet u dan vaak wel een rente betalen.
  • U heeft altijd goede hulp, want in het buitenland kunt u ook altijd 24 uur per dag contact opnemen met de klantenservice van de credit maatschappij.

Aandachtspunten creditcard aanvragen

Geld lenen is altijd duur. Als u de hele maand door aankopen doet met uw creditcard en u pas aan het einde van de maand hoeft te betalen, moet het geld wel beschikbaar zijn. Ieder jaar moet u ook een vast bedrag betalen voor uw creditcard. Met een creditcard is contant geld opnemen duurder. Ook is de creditcard fraudegevoelig. Misbruik is gemakkelijker mogelijk.

Welke creditvorm u neemt, hangt af van uw wensen. Met een creditcard kunt u vaak online betalingen regelen. Zo kunt u aankopen in het buitenland doen en deze in Nederland laten bezorgen. Wilt u een creditcard aanvragen om voor langere termijn geld te lenen? Dan verzoeken wij u om de pagina over geld lenen te bezoeken.